Activiteiten

Lid worden

Nieuw! Urban Krav Maga

First Class Rijswijk | 10-01-2017 09:58

De try-outs van vorige week waren een succes dus vanaf deze week vast op het rooster: Urban Krav Maga, zelfverdedigings-en vechttechnieken.
Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen. Stefan van 'Urban Training Center' zal als gediplomeerd instructeur de lessen blijven verzorgen. Probeer het een keer, de lessen zijn standaard inbegrepen bij je abonnement en van tevoren inschrijven is niet nodig!

Dinsdag & donderdag: 19:00 - 20:30 uur + 20:30 -22:00 uur!

Urban Krav Maga uitgelegd:
Krav Maga is een zelfverdedigings- en vechtsysteem. Urban Krav Maga is een doorontwikkelde versie van de reeds bestaande Krav Maga organisaties, daarnaast komen er veel technieken in voor die geleend zijn uit onder andere MMA, Vale Tudo, Aikido, Karate, Judo, Braziliaanse Jiu Jitsu, Traditionele Jiu Jitsu, Boksen, Muay Thai

Het doel van Urban Krav Maga is om mannen en vrouwen zo snel mogelijk in staat te stellen zich te verdedigen in de meest voorkomende aanvallen. Aan oplettendheid, vermijden/uit de weg gaan en preventie wordt de prioriteit gegeven, maar in de praktijk is het niet altijd mogelijk een gewelddadig voorval te voorkomen. Je leert alles wat nodig is om je te kunnen verdedigen in diverse omgevingen, waaronder volle en drukbezochte plekken, auto’s, winkelcentra, nachtclubs, bussen etc.

First Class Sports
Handelskade 39
2288 BA Rijswijk

Meer info: 070 - 390 13 89