Nieuws & Acties

Lid worden

Nieuw! Urban Krav Maga

11-05-2017 09:43

Nieuw in de club: Urban Krav Maga, zelfverdedigings-en vechttechnieken!

Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen. Stefan van 'Urban Training Center' zal als gediplomeerd instructeur de lessen blijven verzorgen. Probeer het een keer, de lessen zijn standaard inbegrepen bij je abonnement!

Voor deze Urban Krav Maga les kun je terecht op de volgende locaties:

Fit All Day The Globe - Waldorpstraat 11d
Fit All Day Leidschenveen - Oude Middenweg 187
Fit All Day Zoetermeer - Bossenwaard 9
Fit All Day de Uithof - Jaap Edenweg 26


Urban Krav Maga uitgelegd:
Krav Maga is een zelfverdedigings- en vechtsysteem. Urban Krav Maga is een doorontwikkelde versie van de reeds bestaande Krav Maga organisaties, daarnaast komen er veel technieken in voor die geleend zijn uit onder andere MMA, Vale Tudo, Aikido, Karate, Judo, Braziliaanse Jiu Jitsu, Traditionele Jiu Jitsu, Boksen, Muay Thai

Het doel van Urban Krav Maga is om mannen en vrouwen zo snel mogelijk in staat te stellen zich te verdedigen in de meest voorkomende aanvallen. Aan oplettendheid, vermijden/uit de weg gaan en preventie wordt de prioriteit gegeven, maar in de praktijk is het niet altijd mogelijk een gewelddadig voorval te voorkomen. Je leert alles wat nodig is om je te kunnen verdedigen in diverse omgevingen, waaronder volle en drukbezochte plekken, auto’s, winkelcentra, nachtclubs, bussen etc.

Bel met 0900-0400 490 voor meer informatie over dag en tijdstip waarop de lessen gegeven worden of ga langs bij één van de clubs!